I want to share with you my secret......
about my most favorite
food that keeps my digestive system function properly
and regularly and contributes to a better health i think I have.
It is my oatmeal porridge that i eat everyday.
This is my mean food.
MY OATMEAL. (Havregrøt in norwegian)
![]() |
prosent.no |
![]() |
norskhavre.no |
100 ml oatmeal (organic)
500 ml. skimmed milk
3 tbs. cream
Give it a cook for say 2 minutes.
Serve it with cinnamon (organic),
Eukalyptus kvalitets bihonning (organic honey)
or Jakobsen's blomster honning (organic)
and a tsp. of real butter .
Obs: Bruker Skummet melk og kremfløte fordi jeg elsker smaken
og det er sunnere med tanke på at kremfløte og skummet melk ikke går gjennom homogeniseringsprosessen.
Homogenisering
Homogenisering er å forandre størrelsen på fettmolekylene i melken ved at man presser melken raskt gjennom en smal dyse ved høyt trykk (som produserer høy varme og melken varmebehandles for andre gang). Dette fører til at fettmolekylene ikke gjenkjennes av kroppens fordøyelsesenzymer og fettet ikke blir fordøyd. Homogenisert melkefett har så små partikler at de lettere kommer gjennom tarmveggen inn i blodet i ufordøyd tilstand der de ikke har noe å gjøre.
Homogenisering er å forandre størrelsen på fettmolekylene i melken ved at man presser melken raskt gjennom en smal dyse ved høyt trykk (som produserer høy varme og melken varmebehandles for andre gang). Dette fører til at fettmolekylene ikke gjenkjennes av kroppens fordøyelsesenzymer og fettet ikke blir fordøyd. Homogenisert melkefett har så små partikler at de lettere kommer gjennom tarmveggen inn i blodet i ufordøyd tilstand der de ikke har noe å gjøre.
Eat your healthy oatmeal with good conscience.
![]() |
vektklubb.no |
![]() |
stavangerfoodguide.worldpress.com |
And by the way......this leads me to the most important news..
I'm so glad about it:)
http://www.tine.no/258584/melkefett-bedre-enn-sitt-rykte
http://fitnessbloggen.no/hold-deg-slank-med-smor-og-helmelk/
![]() |
tine.no |
![]() |
puregreenshops.dk |
![]() |
jakobsens.com |
No comments:
Post a Comment